09 februari 2012

GEM 19-01-2012 1e Uitwerking De Bergen (hotel Bergstraat)

Het bestemmingsplangebied

Het plangebied ligt in het centrum van het stedelijk gebied van Eindhoven, ten westen van de Binnenstad in de buurt De Bergen. Het plangebied betreft het voormalige Van der Schootterrein - het braakliggend binnenterrein dat is omsloten door de bebouwing van de Kleine Berg, de Grote Berg en de Bergstraat - waar destijds de voormalige Mennen en Keunen luciferfabriek heeft gestaan.

Raadplegen digitaal bestemmingsplan

Het bestemmingsplan kan via de landelijke website worden geraadpleegd.

Klik hier om het bestemmingsplan te bekijken.

De bronbestanden zijn hier beschikbaar.

Ter inzagelegging

Het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven heeft op 10 januari 2012 het uitwerkingsplan 1e uitwerking De Bergen (hotel Bergstraat) vastgesteld.

Het uitwerkingsplan ligt met ingang van donderdag 19 januari 2012 tot en met donderdag 1 maart 2012 ter inzage bij het Inwonersplein in het Stadskantoor.

Daarnaast kan het vastgestelde bestemmingsplan worden geraadpleegd op de landelijke website.

Instellen beroep

Vanaf vrijdag 20 januari 2012 tot en met donderdag 1 maart 2012 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • iedere belanghebbende die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpuitwerkingsplan bij de gemeente kenbaar heeft gemaakt;
  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpuitwerkingsplan bij de gemeente kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.
Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s- Gravenhage.
Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van 2 maart 2012. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.


BRON