23 februari 2011

GEM: Officiële publicaties 26 januari 2011

Aanwijzings- en delegatiebesluit
Met ingang van 27 januari 2011 ligt op werkdagen tijdens openingsuren voor iedereen ter inzage het besluit van de raad waarin categorieën van gevallen zijn aangewezen waarin voor het verlenen van een omgevingsvergunning geen ‘verklaring van geen bedenkingen’ van de raad vereist is, en tevens de bevoegdheid tot het al dan niet opstellen van een exploitatieplan in de hiervoor genoemde gevallen aan het college is gedelegeerd.
Het raadsbesluit ligt ter inzage op onderstaande adressen:
• bij het informatiecentrum van het Inwonersplein in het Stadskantoor;
• bij de informatiebalie van het Ondernemersplein in het Kennedy Business Center.
Voor adressen en openingstijden zie colofon.
Het gaat hier om de besluiten van de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 januari 2011, waarbij de raad heeft besloten om:
1. op grond van artikel 6.5, lid 3, van het Besluit omgevingsrecht, de in de bijlage bij het raadsbesluit genoemde categorieën van gevallen aan te wijzen waarin voor het verlenen van een omgevingsvergunning geen ‘verklaring van geen bedenkingen’ van de gemeenteraad is vereist;
2. voor de hiervoor genoemde categorieën van gevallen de in artikel 6.12, lid 1 en 2, Wet ruimtelijke ordening genoemde bevoegdheden te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders (op grond van artikel 6.12, lid 3, Wet ruimtelijke ordening).
Deze besluiten treden in werking met ingang van 27 januari 2011.

BRON

Geen opmerkingen: